Börja med ishockey

Det snackades säkert om hockey redan när du gick i skolan och kanske flera av kompisarna försökte värva dig till deras lag. Kanske det blev andra sporter som lockade dig och nu vill du börja med ishockey när du blivit lite äldre. Om du ska börja med ishockey så är det en del saker som du behöver tänka på.

För att du ska kunna spela ishockey så krävs det framförallt att du har ett par skridskor men även annan utrustning som hjälm, klubba och hockeykläderna med alla de skydd som man använder sig av. På träning så kanske man inte tar på sig full utrustning men vid match så är detta viktigt för att inte skada sig mot hårda puckar och tacklingar. Hos hockeystore.se så hittar du det som krävs för att börja med hockey. Både som utespelare och som målvakt.

Träningen är viktig oavsett vilken sport och idrott du håller på med. Konditionsträning krävs för att du ska orka med att spela ishockey. Det är viktigt att träna för att bli en så bra hockeyspelare som möjligt. Både fysisk träning men också teknisk träning som gör att du blir bra på detta med ishockey. Det flesta stora hockeyspelare har lagt ner otroligt mycket tid på sin träning. Om du har en viss talang för detta så kan du bli riktigt bra på hockey.