Lite extra thrill

För att hålla sig pigg och alert så kan man behöva lite extra spänning i livet, något som bryter den vanliga vardagslunken, något att se fram emot, något att bli lite nervös över. Vi kommer med några tips.

Spontan weekend

Nu ska det förvisso sägas att många har en givande och spännande vardag med intressanta jobbuppdrag och ett härligt familjeliv. Men det är ändå en viss skillnad på att göra något när man är ledig och när det handlar om ”måsten”. Ett bra exempel på något som kan ge lite extra thrill i livet är att spontant dra iväg på en helgweekend – eller en vecka om man så har möjlighet. Det är inte alltför dyrt idag att åka iväg till exempelvis London, Paris eller Berlin över en helg. Framförallt inte det sistnämnda då det med lågprisflyg inte kostar många kronor att flyga och dessutom så är hotellpriserna i Berlin klart mycket lägre än här hemma.

Testa gränserna

Att testa sina gränser är kanske ett lite diffust begrepp eftersom det kan innefatta ganska många olika saker och är högst personligt. För någon kanske det är att hoppa fallskärm och få en hejdundrande adrenalinkick, för någon annan kanske det är att springa milen under 50 minuter. Oavsett vad det är för just dig så är det ingen dum idé att ha en utmaning i livet att sträva efter. Det gör vardagen lite mer spännande, lite mer thrill.