Uppfriskande prylar

Man brukar ofta prata om att verkligen ALLT finns att hitta på nätet. Vi på Pigg och Glad tänker inte sätta oss på tvären mot detta påstående, utan istället så tänkte vi tipsa om några uppfriskande prylar vi hittat just på nätet.

Termoelektrisk kyl

En termoelektrisk kyl är ett minikylskåp som är tillverkat av bar@drinkstuff. Det kan användas för att både kyla och värma mat och dessutom så är det portabelt. Det rymmer 15 liter vilket således gör det smidigt att ha både i bil, vardagsrum, sovrum eller varför inte på kontoret.

Du funderar förstås på hur det drivs om du sitter i bilen, är det batteridrivet eller är behövs det extern ström? Svaret är att det går alldeles utmärkt att koppla in skåpet i cigguttaget i bilen eller vilket fordonet nu är som du färdas i – perfekt att ta med på campingsemestern. I kylen kan du förvara upp till 16 burkar om du plockar bort hyllan som finns i skåpet. I övrigt så finns det två hyllor på insidan av dörren, finns i färgerna svart och silver och vikten är överkomliga 4,6 kilo.

Det ultimata förfestspelet

Ni vet ibland hur det kan vara på fester eller förfester när som människor träffas endera aldrig träffats förr eller kanske inte har så mycket gemensamt. Det kan bli ganska så stelt helt enkelt. Då kan man behöva en stämningshöjare, något som detta spelet helt klart är. Spelet heter föga överraskande också ”Förfest” och är ett perfekt verktyg för att lätta upp stämningen.

Spelet är ett dryckesspel som består av en kortlek på 52 kort och varje enskilt kort uppmanar dig till handling. Det kan vara att dricka ett visst antal klunkar, ge bort klunkar till någon annan eller att du ska berätta en saga. Du börjar kanske förstå hur enkelt detta kan bli en riktig stämningshöjare. Bara lägg kortleken uppochner, följ anvisningarna och börja dra kort från kortleken.